DİYARBAKIR / ÇÜNGÜŞ - Çüngüş Halk Eğitimi Merkezi

Çüngüş Halk Eğitimi Merkezi

4125412027
Adres
KARŞIYAKA MAH. SEDAT ARITÜRK BUL. RAMAZAN SELVİ ERKEK ÖĞRENCİ YURDU BLOK NO 24 ÇÜNGÜŞ / DİYARBAKIR
Vizyon
Türk Milli eğitiminin temel amaç ve ilkeleri doğrultusunda Yaygın Eğitim ile Halk eğitimi kurumsallaştıran , çağdaş insan anlayışı ile bütün yenilikleri topluma aktaran ve bu şekilde toplumsal mutluluğa ve kalkınmaya hedeflenen bir kurum olmak.
Misyon
Halkın yaşam kalitesini yükselterek , toplumsal refahı artırmak için yaşam boyu öğrenme perspektifi içerisinde , toplumun her yaş ve eğitim düzeyindeki kişilere enerjilerini ve yaratıcılıklarını ortaya çıkaracak , öğrenme , iş ve yaşam becerilerini geliştirmek.Zorunlu ilköğretim çağı dışında kalmış bireylere okuma –yazma öğretmek. Ulusal kültür değerlerinin korunmasına yardımcı olmak.Tarım ve Endüstri kesimindeki yeni teknoloji ve tekniklerin tanıtılmasına , işsiz olanlara gelir getirici ve yaşam düzeylerini yükseltici beceriler kazanmalarına yardımcı olmak.
Öğretim Şekli :
İlçe merkezinde.